Głównym źródłem zaopatrzenia w warzywa i owoce jest Powiśle Dąbrowskie, w północno-wschodniej Małopolsce. Słynie ono nie tylko z malowanych domów w Zalipiu, ale również doskonałych warunków do upraw warzyw, szczególnie ogórków.
Z niektórymi rolnikami współpracujemy już w trzecim pokoleniu, obserwując na własne oczy jak rozwija się polska wieś, staje się coraz nowocześniejsza, ale nie zapominająca o naturze, zrównoważonym rozwoju, ekologii. Nie bez powodu wszyscy nasi dostawcy warzyw ekologicznych pochodzą właśnie z naszych okolic.
Dużą wagę przywiązujemy nie tylko do odmiany, ale również do miejsca, a więc gleby, warunków nasłonecznienia i wilgoci, w których rosną wybrane przez nas plantacje. Z ich właścicielami podpisaliśmy umowy długoterminowe gwarantujące im uczciwy zysk, pewność współpracy, a nam bezpieczeństwo dostaw i jakość surowca, który trafia do naszych produktów. Dostawy i dostawcy są na bieżąco monitorowani, aby mieć pewność, że to, co trafia do produkcji, spełnia nasze oczekiwania.
Nie ma dobrego produktu bez dobrej jakości surowca. Stąd ogromna waga, którą przywiązujemy do odpowiedniej selekcji warzyw i źródeł ich pochodzenia. Odrzuciliśmy wszelkiego rodzaju „przemysłowe” odmiany, wybierając te o najlepszych walorach odżywczych. Później znaleźliśmy doświadczonych rolników, którzy są w stanie dostarczać pożądanej przez nas jakości surowce.